img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade door een bedrijfsongeluk? Wij geven u (gratis) deskundig advies.

Heeft u letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval? Stelt u zich eens voor hoe het is als uw schade zo maximaal mogelijk wordt vergoed. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland hebben ruime ervaring in honderden zaken per jaar. In de meeste gevallen is onze hulp bij een bedrijfsongeval voor u geheel gratis. Voor gratis advies bij een bedrijfsongeluk vul direct het formulier (links) in of lees verder.

Werkgever aansprakelijk bij bedrijfsongeluk

Als u slachtoffer bent van een ongeluk op het werk dan is uw werkgever in bijna alle gevallen geheel aansprakelijk. Voor u is dat goed nieuws. Het betekent dat wij de schade voor u kunnen verhalen. En maakt u zich geen zorgen omtrent de relatie met de ‘baas’. Werkgevers zijn altijd verzekerd voor dit soort zaken waardoor zij zelf niet direct hinder ondervinden van een mogelijke claim.

Gratis hulp van onze letselschadespecialisten bij bedrijfsongeval

Hoe kan dat? We horen het u denken. Laat ons het uitleggen. In het geval van een bedrijfsongeval en letselschade is het in Nederland voor u goed geregeld. Is uw werkgever aansprakelijk voor het ongeval. Dan betaald zijn verzekeraar de uren die wij maken om schade vergoed te krijgen. Wij factureren rechtstreeks aan de verzekeraar waardoor u nooit een factuur te zien krijgt. Voor u is onze bijstand dus gratis. Neem daarom direct contact met ons op.

Letselschade bij een bedrijfsongeluk

U kunt bij een ongeluk op het werk diverse soorten van letselschade oplopen. Al deze soorten van letsel komen wij tegen in onze dagelijkse praktijk. De meest voorkomende soorten letselschade door een ongeluk op het werk zijn:

  • Armletsel
  • Beenletsel
  • Rugletsel
  • Nekletsel
  • Schouderletsel
  • RSI
  • Blijvend letsel door verkeerde houding

Heeft u één van deze soorten letselschade opgelopen? Of staat uw letsel er niet bij maar heeft u letsel dat wel komt door uw werk. Dan kunnen onze specialisten u bijstaan met een gratis advies.

Maximale vergoeding bij een bedrijfsongeluk

Mede door onze ruime ervaring (meer dan 60 jaar) weten wij als geen ander uw schade maximaal vergoed te krijgen. Bedragen variëren van €500,00 tot wel €500.000,00. Tevens ontzorgen wij u tijdens dit proces. Wij nemen u al het papierwerk uit handen zodat u volledig kunt werken aan uw herstel. Onze methode bevalt u?

Hoe langer u wacht hoe moeilijker het wordt om uw schade te claimen. Vul daarom direct het formulier in. Dezelfde werkdag neemt één van onze experts omtrent bedrijfsongevallen contact met u op.

Vul nu het formulier in voor een eerste gratis advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waardeer deze pagina