img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Een hondenbeet opgelopen en schade of letsel? Wij voorzien u van deskundig advies omtrent uw schadevergoeding.

U bent gebeten door een hond en ondervind veel hinder door deze hondenbeet? Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn als u een schadevergoeding ontvangt voor schade of pijn. Jaarlijks helpen wij zo’n 500 slachtoffers van een hondenbeet aan een vergoeding voor de schade. U kunt direct het formulier (links) in vullen voor een gratis advies of verder lezen.

Hondenbeet en schade.

pijn in been hondenbeetEen hondenbeet ontstaat vaak plots. Een hond kan raar uit de hoek komen en voor dat u heeft kunnen reageren heeft het dier u gebeten. Jaarlijks vinden er in Nederland zo’n 6.600 hondenbeten plaats waarbij het slachtoffer in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Hondenbeten veroorzaken meestal veel pijn en laten littekens na. Komt u dit bekend voor? Dan kunnen wij u helpen.

Hondenbeet: de eigenaar is aansprakelijk.

In Nederland is bij wet geregeld dat de eigenaar van de hond aansprakelijk is voor uw schade. Hij is immers de eigenaar en draagt daarvoor de verantwoordelijkheid. Heeft u schade opgelopen (zowel materieel of immaterieel) dan kunnen wij deze schade op de eigenaar verhalen.

Schadevergoeding voor trauma bij hondenbeet.

Specifiek gezien is voor kinderen, jonge vrouwen en jongeren een erg traumatische ervaring. Het vertrouwen in dieren kan ernstig worden beschadigd en gevolgen hebben in de rest van uw leven. Deze psychische schade maakt ook onderdeel uit van de schadevergoeding. We noemen dit ook wel smartengeld. En daar heeft u rechtop in het geval van een dergelijk trauma.

Welke schade kan worden vergoed?

In de regel worden een divers aantal schades vergoed in het geval van een hondenbeet. Welke dit zijn leest u hier:

  • Schade aan kleding.
  • Schade aan fiets, brommer, etc.
  • Schade aan lijf of ledematen (armletsel, rugletsel, beenletsel, etc.)
  • Psychische schade door de beet.

Heeft u één of meerdere van deze schades opgelopen? Schakel dan direct onze hulp in. Ons eerste advies is altijd gratis. Nemen wij uw zaak vervolgens in behandeling? Ook dan betaald u niets.

Waarom gratis bijstand bij hondenbeet?

In Nederland is het bij wet zo geregeld dat wanneer u gebeten door een hond. En wij uw schade gaan verhalen. Dat de eigenaar van de hond ook verplicht is om onze uren te betalen. Wij factureren rechtsreeks aan de eigenaar (of zijn verzekeraar). U krijgt nooit een factuur te zien en kunt optimaal werken aan uw herstel. Wij nemen u al het werk uit handen. Belooft.

Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt uw schade maximaal vergoed te krijgen. Neem daarom direct contact met ons. Nog dezelfde werkdag wordt er contact met u opgenomen door onze letselschade expert voor hondenbeten.

Vul nu het formulier in voor een eerste gratis advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.