img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Motorongeval en letselschade? U heeft recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij.

Heeft u een motorongeluk opgelopen door het toedoen van een ander en is deze partij aansprakelijk voor het motorongeval? Dan is het bij de wet geregeld dat u recht heeft op een schadevergoeding.Stelt u zich eens voor als uw schade door het ongeluk met de motor maximaal vergoed zou worden. Onze letselschade experts kunnen dat voor u bewerkstelligen. Wij helpen per jaar meer dan 250 slachtoffers van een motorongeluk aan een rechtmatige schadevergoeding.

Wilt u direct een gratis advies ontvangen van de beste expert? Neem dan direct contact met ons op.

Werkwijze bij een motorongeval.

Als slachtoffer van een ongeluk op de motor zit u niet te wachten op ingewikkelde zaken om uw schade vergoed te krijgen. Daarom hanteren wij een unieke aanpak die er op gericht is om u te ontzorgen. Onze specialisten nemen u al het werk uit handen omtrent het claimen van de schade en het verkrijgen van een rechtmatige genoegdoening.

Gratis rechtshulp bij motorongeluk.

Gratis? We horen het u denken. Toch gaat deze bewering volledig op. Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen dan stellen wij de verantwoordelijke partij direct aansprakelijk. Bij de wet is het zo geregeld dat zij dan ook verplicht zijn om onze rekeningen te betalen. U krijgt dus nooit een factuur te zien en wordt geholpen door de beste specialisten omtrent uw motorongeval. Zelfs wanneer wij uw zaak niet winnen betaalt u niets. Wij nemen dat verlies dan als bedrijfsrisico. Bij ons kunt u dus zorgeloos terecht en worden de zaken goed geregeld. Wij houden ons bezig met de juridische kant en u kunt optimaal werken aan uw herstel.

Motorongeluk en slecht wegdek.

Het komt regelmatig voor dat een motorongeluk het gevolg is van slecht wegdek. Omdat de overheid verantwoordelijk is voor het onderhoud van het wegdek, is zij aansprakelijk indien er een motorongeluk plaatsvind doordat de overheid niet voldoende onderhoud heeft gepleegd. Om de overheid met succes aansprakelijk te kunnen stellen, is het van belang dat zij voldoende gelegenheid heeft gehad om het slechte wegdek te herstellen.

Schakel direct hulp in bij een motorongeluk.

Bent u slachtoffer van een motorongeluk en bevalt u wat u net gelezen heeft? Dan spreken wij u nu rechtstreeks aan. Het is verstandig om direct hulp in te schakelen bij letselschade. Hoe langer u wacht met het claimen van uw schade. Hoe moeilijker het wordt. Na 5 jaar is uw letselschade verlopen. U kunt dan niets meer verhalen.

Neem daarom direct contact met ons op of doe de letselschadetest.

Waardeer deze pagina