img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Ondernemer en letselschade of arbeidsongeschikt geraakt? Wij claimen (gratis) uw schade.

Heeft u als ondernemer letsel opgelopen door het toedoen van een ander en is deze partij aansprakelijk voor het voor uw letselschade of arbeidsongeschikheid? Dan is het bij de wet geregelddat u recht heeft op een schadevergoeding. Stelt u zich eens voor dat uw schade als ondernemer maximaal vergoed zou worden. Onze letselschade experts kunnen dat voor u bewerkstelligen. Wij helpen elk jaar veel ondernemers die letsel of schade ondervinden door een ongeval aan een rechtmatige schadevergoeding.

Wilt u direct een gratis advies ontvangen van de beste letselschadespecialist? Neem dan direct contact met ons op.

Werkwijze bij letselschade als ondernemer.

Als ondernemer zit u niet te wachten op ingewikkelde zaken om uw schade vergoed te krijgen. Daarom hanteren wij een unieke aanpak die er op gericht is om u te ontzorgen. Wij begrijpen dat uw onderneming dient te blijven draaien. Onze specialisten nemen u al het werk uit handen omtrent het claimen van de schade en het verkrijgen van een rechtmatige genoegdoening.

Gratis rechtshulp voor ondernemers.

Gratis? We horen het u denken. Toch gaat deze bewering volledig op. Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen dan stellen wij de verantwoordelijke partij direct aansprakelijk. Bij de wet is het zo geregeld dat zij dan ook verplicht zijn om onze rekeningen te betalen.

U krijgt als ondernemer dus nooit een factuur te zien en wordt geholpen door de beste specialisten omtrent uw zakelijke en persoonlijke letselschade. Zelfs wanneer wij uw zaak niet winnen betaalt u niets. Wij nemen dat verlies dan als bedrijfsrisico. Bij ons kunt u dus zorgeloos terecht en worden de zaken goed geregeld. Wij houden ons bezig met de juridische kant en u kunt optimaal werken aan uw herstel.

Schakel direct hulp wanneer u ondernemer bent met letselschade

Bent u slachtoffer van een ongeval en tevens directeur van uw eigen onderneming? Bevalt u wat u net gelezen heeft? Dan spreken wij u nu rechtstreeks aan. Het is verstandig om direct hulp in te schakelen bij letselschade. Hoe langer u wacht met het claimen van uw schade. Hoe moeilijker het wordt. Na 5 jaar is uw letselschade verlopen. U kunt dan niets meer verhalen.

Neem daarom direct contact met ons op of doe de letselschadetest.

Waardeer deze pagina