img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Schadevergoeding amputatie door ongeval

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en is er een lichaamsdeel als gevolg geamputeerd? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een letselschadevergoeding. De specialisten van de Verenigde Letselschadebureaus staan voor u klaar. Ons eerste advies is altijd GRATIS en nemen wij uw zaak in behandeling dan betaald u helemaal niets.

Letselschade en amputatie

Het verliezen van een lichaamsdeel als gevolg van een ongeval kan ernstige gevolgen voor u hebben. Niet alleen de pijn en het ongemak zullen u treffen. Het brengt ook een hoge mate van onzekerheid met zich mee in het alledaagse leven. Daarnaast zult u waarschijnlijk veel tijd doorbrengen om te revalideren. Al deze factoren worden meegenomen in de hoogte bepaling van uw schade vergoeding.

Wat kunt u verwachten

U bent slachtoffer geworden van ongeval met een amputatie als gevolg. Wanneer u besluit om onze hulp in te schakelen zal er binnen één (werk) dag contact met u worden opgenomen door de beste expert gespecialiseerd in uw letsel. Het eerste advies dat u ontvangt is altijd deskundig en vrijblijvend.

Is er een lichaamsdeel bij u geamputeerd als gevolg van een ongeval?

Dan kunt u er vanuit gaan dat de bij ons aangesloten experts u voorzien van de beste rechtshulp die er is. U kunt nu al direct uw kans op een letselschadevergoeding testen of direct contact opnemen.

Waardeer deze pagina