img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Schadevergoeding beenletsel ongeval

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u letsel opgelopen aan uw been? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een letselschadevergoeding. De specialisten van de Verenigde Letselschadebureaus staan voor u klaar. Ons eerste advies is altijd GRATIS en nemen wij uw zaak in behandeling dan betaald u helemaal niets.

Schade aan uw been is vaak een gevolg van een verkeersongeval of sportongeval. Ook een ongelukkige val kan resulteren in een ernstig letsel. Niet alleen de pijn en het ongemak zullen u treffen. Het brengt ook een hoge mate van onzekerheid met zich mee in het alledaagse leven. Daarnaast zult u waarschijnlijk veel tijd doorbrengen om te revalideren. Al deze factoren worden meegenomen in de hoogte bepaling van uw schade vergoeding.

Wat wordt er verstaan onder beenletsel?

Fracturen van het hielbeen aan beide zijden, het bovenste deel van het scheenbeen en het dijbeen, kneuzing van de wervelkolom. en dislocatie van het heupgewricht.

Waar komen beenletsels voor?

Beenletsels komen voor bij ongevallen, strafzaken en mishandelingen. Beenletsels bij deze soorten schade worden veelal vergoed.

Wat kunt u van ons verwachten?

U bent slachtoffer geworden van ongeval met beenletsel als gevolg. Wanneer u besluit om onze hulp in te schakelen zal er binnen één (werk) dag contact met u worden opgenomen door de beste expert gespecialiseerd in uw letsel. Het eerste advies dat u ontvangt is altijd deskundig en vrijblijvend.

Heeft u beenletsel als gevolg van een ongeval?

Dan kunt u er vanuit gaan dat de bij ons aangesloten experts u voorzien van de beste rechtshulp die er is. U kunt nu al direct uw kans op een letselschadevergoeding testen of direct contact opnemen.

Waardeer deze pagina