img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Schadevergoeding bekkenletsel ongeval

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u letsel opgelopen aan uw bekken? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een letselschadevergoeding. De specialisten van de Verenigde Letselschadebureaus staan voor u klaar. Ons eerste advies is altijd GRATIS en nemen wij uw zaak in behandeling dan betaald u helemaal niets.

Letselschade door bekkenletsel

Letsels van het bekken zijn vaak ernstige letsels die ontstaan na ernstige ongevallen. Het bekken is een belangrijk onderdeel van het skelet en verbind de rug met de benen en is onmisbaar voor het staan en lopen en staat in verbinding met vele belangrijke organen. Niet alleen de pijn en het ongemak zullen u treffen. Het brengt ook een hoge mate van onzekerheid met zich mee in het alledaagse leven. Daarnaast zult u waarschijnlijk veel tijd doorbrengen om te revalideren. Al deze factoren worden meegenomen in de hoogte bepaling van uw schade vergoeding.

Wat wordt er verstaan onder bekkenletsel?

Fracturen van het hielbeen aan beide zijden, het bovenste deel van het scheenbeen en het dijbeen, kneuzing van de wervelkolom. en dislocatie van het heupgewricht.

Hoe kan een bekkenletsels onstaan?

Bekkenletsel kan ontstaan door een aanrijding door een auto, een auto ongeval (soms met beknelling), motorongeval, val van een paard, of een val van grote hoogte. Er is veel kracht nodig om het bekken te breken en bij het vermoeden op een bekkenbreuk moet men bedacht zijn op de aanwezigheid van andere ernstige letsels.

Wat kunt u van ons verwachten?

U bent slachtoffer geworden van ongeval met bekkenletsel als gevolg. Wanneer u besluit om onze hulp in te schakelen zal er binnen één (werk) dag contact met u worden opgenomen door de beste expert gespecialiseerd in uw letsel. Het eerste advies dat u ontvangt is altijd deskundig en vrijblijvend.

Heeft u bekkenletsel als gevolg van een ongeval?

Dan kunt u er vanuit gaan dat de bij ons aangesloten experts u voorzien van de beste rechtshulp die er is. U kunt nu al direct uw kans op een letselschadevergoeding testen of direct contact opnemen.

Waardeer deze pagina